Våra innehav

Isolda är en nordisk distributör med starka varumärken för det moderna kontoret, det smarta hemmet och den mobila människan. Med spännande produkter och tjänster gör Isolda livet roligare både på jobbet och på fritiden – en passion som gått i arv sedan många år tillbaka!

1916 seglar jungman Gunnar Osvald över världshaven ombord på segelfartyget S/V Isolda och skapar handel tillsammans med fjärran länder. 72 år senare grundar hans barnbarn Henrik Osvald företaget som får bära samma namn: Isolda.

Inspirerad av sin farfars hisnande handelsäventyr tar Henrik Osvald med sig bläcket, det svarta guldet som han kallar det, hem till Norden och börjar bygga upp långsiktiga relationer tillsammans med leverantörer och återförsäljare.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Från kontoret i Vimmerby jämnar Netpact ut obalansen i tillgång och efterfrågan på attraktiva produkter genom sitt stora leverantörs- och återförsäljarnätverk.

Netpact handlar dagligen med stora volymer konsumentelektronik från de största tillverkarna. Hela Europa är Netpacts marknad.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Introcom drivs från sitt kontor i centrala Göteborg där man levererar kommunikations lösningar till företag i hela Sverige. Med effektiv logistik och snabba leveranser får kunderna sina produkter dagen efter beställning.

Introcom skall skapa mervärde av den löpande tillgången bolagen har av hårdvara för telefoni och IT.

Introcom erbjuder genom samarbete med interna och externa partner konkurrenskraftiga lösningar inom kommunikation och IT till företagskunder i hela Sverige.

Med bakgrund inom IT & distribution utmanar Introcom befintliga telecomleverantörer.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Selector Logistik består av ett engagerat team där drivkraften för ständig utveckling av det logistiska flödet är deras gemensamma ledstjärna.

Tillsammans har de mångårig praktisk erfarenhet över hur vi effektiviserar varuförsörjningsprocessen hos våra kunder. Låter du oss göra detta, kan du som kund koncentrera dig på din kärnaffär och få den att växa snabbare. Något som gjort våra kunders företag framgångsrika.

Selector Logistik AB har sedan starten, 1997, agerat på tredjepartslogistikmarknaden. Företaget ingår i Ambia Trading Group AB.

Tredjepartsverksamheten finns i Jönköping. Vilket är det tredje viktigaste logistikläget enligt Intelligent Logistik 2014.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Presens bildades 2006 i Vimmerby och drevs då som en fristående marknadsföringsbyrå med ett starkt fokus på marknaden för kapitalanskaffningar och börsintroduktioner.

Bolaget förvärvades av Ambia Trading Group 2015 och sedan dess servar Presens de egna koncernbolagen med sina tjänster.

 Ägarandel: 100%

» Hemsida

 

Digital Inn är en av Sveriges ledande Apple-återförsäljare med 9 butiker runt om i Mälardalen. Certifierade butikssäljare, ett starkt företagsteam och Apples högsta kvalitetsstämpel på service gör att Digital Inn kan erbjuda tjänster och lösningar för IT-miljö, seminarium, utbildningar och event där konsumenterna får ta del och lära sig om den senaste tekniken.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Intropris är en koncern bestående av 4 aktiva dotterbolag. Målsättningen är att bli Nordens ledande återförsäljare av utrustning för jakt, fiske och friluftsliv. Detta ska uppnås genom att skapa professionellt producerat content på YouTube och sociala medier för att driva trafik till e-handeln och det egna varumärket Garphyttan.

» Hemsida

Kontakt
info@ambiatrading.se
Rönnbärsgatan 5, 598 37 Vimmerby

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.