PRESSMEDDELANDE

Ambia rekryterar

aug 28, 2014

Ambia Trading Group AB(publ)  är aktivt inom två verksamhetsområden; Intropris som bedriver butiksverksamhet med ett unikt sortiment på internet och i fysisk butik, samt Netpact som bedriver partihandel inom EU.

Ambia har en offensiv tillväxtstrategi, och räknar efter att ha omsatt 185 MSEK under 2013 med att nå 300 MSEK för räkenskapsåret 2014.

Som en del i den fortsatta expansionen av Ambias ehandel och distributionsverksamhet inleder bolaget nu rekryteringen av en e-handelsansvarig och en försäljare med inriktning mot företagskunder.

E-handelsansvarig
Vi söker en driven och erfaren e-handelsansvarig med ansvar för att utveckla och driva e-handelsplattformen intropris.se.  Placering för tjänsten är i Vimmerby där lager och även en fysisk butik finns.

Ditt ansvar blir att driva och utveckla intropris.se. Tjänsten omfattar allt från att löpande uppdatera och optimera sidan till att jobba framåt och skapa nya vägar, kontakter och lösningar, samt att ansvara för att organisationen presterar optimalt. Du arbetar tillsammans med våra centrala funktioner inom marknad och inköp och deltar aktivt i att skapa tillväxt och ökad lönsamhet.

Vi söker dig som brinner för e-handel och försäljning. Vi tror att du har du flera års erfarenhet av att driva och utveckla e-handel mot konsument och drivs av att finna effektiva och nya vägar framåt. Du måste också ha ett välutvecklat servicefokus, där kundnytta och användarvänlighet prioriteras. Du kan arbeta med bildbehandling och är intresserad av att uttrycka dig väl i skrift.

Som person drivs du av att kontinuerligt utveckla och förbättra. Du är uthållig och har lätt att kommunicera och samarbeta. 

Skicka din intresseanmälan inklusive kort CV till marcus@intropris.se.Har du frågor går det bra att maila till samma adress.

Tillträde: snarast
Omfattning: heltid
Lön: enligt överenskommelse

 

Key account manager / Försäljare
Till Netpact söker vi en ambitös och målinriktad Key account manager med placering i Vimmerby eller Stockholm.

 Arbetsuppgifterna innefattar daglig kontakt med EU-leverantörer och skandinaviska företagskunder via telefon, Skype och email. Det handlar om Inköp, försäljning och skapande av nya kontakter på marknaden.

De produktområden som är aktuella är bland annat hemelektronik, vitvaror, audio/hifi, spelkonsoler och även kläder och skönhetsprodukter samt fritidsprodukter såsom artiklar för jakt- och fiske. God kunskap inom några av dessa områden är meriterande.

Som person är du social, resultatdriven och van att hålla många bollar i luften. Du har en god samarbetsförmåga och ser en utmaning i att jobba mot högt uppsatta mål.

Skicka din intresseanmälan inklusive kort CV till patrik@netpact.se.  Har du frågor går det bra att maila till samma adress.

Tillträde: snarast
Omfattning: heltid
Lön: enligt överenskommelse

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.