PRESSMEDDELANDE

Ambia Trading group AB (publ) bjuder in till investerarträff

mar 24, 2014

I samarbete med G&W Fondkommission och Axier Equities anordnar Ambia en investerarträff med anledning av den pågående emissionen i bolaget.

Ambia är aktivt inom två verksamhetsområden; Intropris som bedriver butiksverksamhet med ett unikt sortiment på internet och i fysisk butik, samt Netpact som bedriver partihandel inom EU. Ambia ökade sin försäljning under 2013 med cirka 80% till knappt 185 Mkr under lönsamhet. Den stärkta finansiering som Bolaget uppnår genom pågående nyemission får en markant effekt på resultatet då tidigare avsevärda kostnader för factoring kan reduceras eller helt undvikas.

Kom och lyssna när Ambia presenteras av bolagets VD, Marcus Andersson, samt av Joakim Jonsson, IR-ansvarig och Patrik Öhman, Affärsområdesansvarig Netpact.

För mer information om Ambia och bolagets emission besök www.ambiatrading.se eller Ambia på TecknaEmission (http://www.tecknaemission.se/nyemission?id=37).
Tid: Torsdagen den 27 mars, kl 17.30-20.30.
Plats: Scandic Anglais Hotell vid Stureplan i Stockholm, 1 tr konferensavd
Obligatorisk föranmälan till stockholm@finansevent.se

Kontakt vid frågor:
Joakim Jonsson / IR-ansvarig Ambia Trading Group AB (PUBL)
Tel: 0735-16 87 97
joakim.jonsson@ambiatrading.se

 

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.