PRESSMEDDELANDE

Avtal om ägarspridning

jun 10, 2019

Ambia Trading Group AB (”Bolaget”) har ingått ett avtal med Dividend Sweden, noterat på NGM Nordic MTF, att genom utdelning ägarsprida ca 320 000 aktier i bolaget.
Dividend Sweden avser kalla till en extra bolagsstämma inom kort och föreslå att stämman ska besluta att dela ut totalt ca 320 000 aktier i Ambia till sina ca 4 500 aktieägare.

Ambia Trading Groups verksamhet fördelar sig på tre affärsområden; distribution, partihandel samt logistik. Distribution och partihandel bedrivs under namnen Netpact och Isolda, och pack- och logistik under namnet Selector Logistik.

”Vi har som målsättning att fortsätta växa såväl organiskt som genom förvärv och fortsätter vår strategi att utveckla våra kundkontakter för att skapa lönsamma affärer, såväl inom segmentet privatkunder som företagskunder. Som ett led i vår fortsatta expansion ser vi det som positivt att kunna erbjuda Dividend Swedens aktieägare möjlighet att vara med i vårt företagsbyggande”, säger Marcus Andersson, VD i Ambia Trading Group.

”Vi ser Ambia som ett undervärderat bolag som bör attrahera våra aktieägare, Ambia är ett expansivt företag med en substantiell omsättning och potential till marginalförbättringar.” säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

För mer information kontakta:
Marcus Andersson / VD / Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Ambia Trading Group ABs verksamhet fördelar sig på tre affärsområden; distribution, partihandel samt logistik. Distribution och partihandel bedrivs under namnen Netpact och Isolda, och pack- och logistik under namnet Selector Logistik.

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.