Våra innehav

Isolda är en nordisk distributör med starka varumärken för det moderna kontoret, det smarta hemmet och den mobila människan. Med spännande produkter och tjänster gör Isolda livet roligare både på jobbet och på fritiden – en passion som gått i arv sedan många år tillbaka!

1916 seglar jungman Gunnar Osvald över världshaven ombord på segelfartyget S/V Isolda och skapar handel tillsammans med fjärran länder. 72 år senare grundar hans barnbarn Henrik Osvald företaget som får bära samma namn: Isolda.

Inspirerad av sin farfars hisnande handelsäventyr tar Henrik Osvald med sig bläcket, det svarta guldet som han kallar det, hem till Norden och börjar bygga upp långsiktiga relationer tillsammans med leverantörer och återförsäljare.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Introcom drivs från sitt kontor i centrala Göteborg där man levererar kommunikations lösningar till företag i hela Sverige. Med effektiv logistik och snabba leveranser får kunderna sina produkter dagen efter beställning.

Introcom skall skapa mervärde av den löpande tillgången bolagen har av hårdvara för telefoni och IT.

Introcom erbjuder genom samarbete med interna och externa partner konkurrenskraftiga lösningar inom kommunikation och IT till företagskunder i hela Sverige.

Med bakgrund inom IT & distribution utmanar Introcom befintliga telecomleverantörer.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Selector Logistik består av ett engagerat team där drivkraften för ständig utveckling av det logistiska flödet är deras gemensamma ledstjärna.

Tillsammans har de mångårig praktisk erfarenhet över hur vi effektiviserar varuförsörjningsprocessen hos våra kunder. Låter du oss göra detta, kan du som kund koncentrera dig på din kärnaffär och få den att växa snabbare. Något som gjort våra kunders företag framgångsrika.

Selector Logistik AB har sedan starten, 1997, agerat på tredjepartslogistikmarknaden. Företaget ingår i Ambia Trading Group AB.

Tredjepartsverksamheten finns i Jönköping. Vilket är det tredje viktigaste logistikläget enligt Intelligent Logistik 2014.

Ägarandel: 100%

» Hemsida

Presens bildades 2006 i Vimmerby och drevs då som en fristående marknadsföringsbyrå med ett starkt fokus på marknaden för kapitalanskaffningar och börsintroduktioner.

Bolaget förvärvades av Ambia Trading Group 2015 och sedan dess servar Presens de egna koncernbolagen med sina tjänster.

 Ägarandel: 100%

» Hemsida

 

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.