PRESSMEDDELANDE

Fullträff för Intropris på Elmia Game Fair

maj 18, 2015

Nu när montern är nedmonterad och mässhallen tömd kan Intropris se tillbaka på riktigt lyckad mässatsning.

Elmia Game fair firade i år 40-årsjubileum och har sin tydliga plats i jakt-Sverige som landets största och viktigaste mässa. Årets mässa, 14-16 maj, lockade jägare från hela landet till Jönköping och publiksiffran landade på cirka 22 000 personer.
Intropris medverkan på årets mässa innebar en stortsatsning med en rejält tilltagen monteryta på 250 m2, vilket var klart störst i D-hallen som var den hall där direktförsäljning skedde.

”I år hade vi så mycket vi ville visa och berätta så en satsning krävdes för att göra det tydligt, säger Ambias VD Marcus Andersson och utvecklar: ”Utöver vårt breda jaktsortiment hade vi dels våra Smartphones från UTOK att presentera, där de vatten-, damm- och stöttåliga modellerna passade perfekt för mässpubliken. Därtill ville vi förmedla att vi från i sommar har butik på tre orter: Vimmerby, Ronneby och Eksjö, samt även visa vårt nya samarbete med Magnus Samuelsson.”
Intropris satsning fick ett starkt gensvar från besökarna och det var fullt tryck i montern från dag ett. Extra leveranser med produkter fick ordnas under mässans gång och personalen fick jobba för högtryckt, där även blivande butikschef för Eksjöbutiken, Mats R Karlsson, ingick.

”Det har varit tuffa men oerhört roliga dagar på Elmiamässan”, säger Intropris marknadskoordinator Joakim Jonsson. ”-Att vårt uppdaterade sortiment var attraktivt visste vi, men att se vårt proffsiga butiksteam jobba i detta myller av kunder under tre intensiva dagar var oerhört imponerande och är också ett intyg på bolagets teamkänsla och serviceanda vilket är en stabil grund nu när vi expanderar”, avslutar Jonsson.

För mer information, vänligen kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.