PRESSMEDDELANDE

I topp i tillväxtligan

nov 7, 2016

Vimmerby Tidning berättade under veckan som gick att Ambia och dess koncernbolag Netpact Europe AB finns med i täten på de topplistor för Kalmar Län som Largest Companies sammanställer över utfallet under 2015.

Netpact Europe AB är enligt listan det företag i Kalmar Län som uppvisar störst tillväxt, och som därmed innehar plats nummer ett på topplistan för just tillväxt.

Ambia Trading Group AB återfinns på nionde plats på tillväxtlistan, och på plats nummer tio för företag som vuxit mest i antalet anställda.

Artikeln kan läsas i sin helhet på:

http://www.vimmerbytidning.se/nyheter/kalmar-lan/lista–har-ar-lanets-storsta-foretag—antalet-anstallda-och-omsattning-20161102/

Topplistorna kommer att publiceras i magasinet Largest Companies 2016, som ges ut i december.

För mer information, vänligen kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Ambia Trading Groups verksamhet fördelar sig på tre affärsområden; distribution, partihandel samt logistik. Distribution och partihandel bedrivs under namnen Netpact och Isolda, och pack- och logistik under namnet Selector Logistik.

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.