PRESSMEDDELANDE

I topp på tillväxtlista

dec 16, 2014

När Almi Företagspartner idag presenerar sin tillväxtlista på de företag som växt mest organiskt under förra året, ligger Ambia Trading Group på tredje plats för Kalmar län. 

Det är tredje året som Almi Företagspartner presenterar sin tillväxtslista på de mest snabbväxande företagen i olika delregioner i Sverige. På listan finns bara företag som växt organiskt, alltså inte genom att köpa verksamheter och på så sätt skapa tillväxt. Övriga kriterierna för att komma med på tillväxtligan är följande:

– minst 5 anställda
– minst 5 mkr i omsättning
– ett positivt resultat
– sunda finanser

”Ambia är i en kraftig tillväxtfas och det är kul att vi står starka även i en bredare jämförelse”, säger Ambias VD Marcus Andersson och fortsätter: ”Att vi hamnar på just Almi Företagspartners tillväxtlista är dessutom extra roligt eftersom den också förutsätter sunda finanser och ett positivt resultat.”

Om mer information önskas, vänligen kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 –marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

eller

Nina Gillbo / VD
Almi Kalmar
070-625 12 04 – Nina.Gillbo@almi.se
www.almi.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.