PRESSMEDDELANDE

Isolda får den nordiska agenturen för JAM Audio

maj 17, 2016

 

Isolda AB, som ingår i Ambia-koncernen, har fått ett stark nytillskott i sin varumärkesportfölj när de nu kan lägga till den nordiska agenturen för JAM Audio. JAM är ett stort varumärke inom trådlösa högtalare och hörlurar, och står för lättanvända och prisvärda ljudprodukter av hög kvalitet.

JAM Audio är ett av de marknadsledande varumärkena inom trådlösa högtalare i bland annat Storbritannien. Sortimentet består dels av små, portabla Bluetooth-högtalare, perfekta på utflykten eller semestern, och dels av Bluetooth-hörlurar med låg vikt och ett imponerande ljud. Genomgående för hela JAMs sortiment är generellt mycket konkurrenskraftiga priser.

– Jam Audio är ett perfekt tillskott till vårt utbud av konsumentprodukter för den mobila och aktiva människan. Vi har dessutom fler starka varumärken och produkter på väg in i sortimentet som därmed kommer att bli än mer komplett, säger Niklas Ehnfors, marknadschef på Isolda.

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Ehnfors / Marknadschef
Isolda AB
0707-65 38 35 – niklas.ehnfors@isolda.se
www.isolda.se

Eller:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.