PRESSMEDDELANDE

Isolda tecknar nordiskt distributionsavtal med Crave

sep 18, 2018

Isolda tecknade idag ett distributionsavtal för den nordiska marknaden med mobiltillbehör-företaget Crave, känt för sina ikoniska snabbladdare och mobilskal.

Isolda har en lång erfarenhet av att introducera innovativa varumärken som Jaybird till den nordiska marknaden och är nu fokuserade på att göra Crave till nästa framgångssaga.

”Genom samarbetet med Crave stärker vi vårt fokus på innovativa produkter för den mobila människan. Med den senaste teknologin, minimalistisk design och konkurrenskraftiga priser har Crave skapat mobiltillbehör i världsklass. Det känns spännande att få bli deras partner för den nordiska marknaden och vi ser fram emot ett nära samarbete där vi tillsammans stärker Craves varumärke.”
– Marcus Andersson, VD för Isolda och Ambia Trading Group

”Isolda ger oss en direktkontakt till Norden med sina 30 års erfarenhet av distribution och djupa kunskaper inom hemelektronikmarknaden. Båda våra företag delar en kultur som präglas av hög proaktivitet och vi ser fram emot ett nära samarbete som skapar ett starkt avtryck på marknaden. Vi har fantastiskt hängivna och lojala kunder i USA och nu är vi redo att fortsätta vår expansion till den nordiska marknaden.”
– Dmitry Kudryn, VD för Crave

Om Isolda
Isolda är en nordisk distributör och generalagent av starka varumärken inom tillbehör och förbrukning till det digitala kontoret och hemelektronik till den aktiva och mobila människan. Produkterna säljs via ett nätverk av över 3000 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Isolda grundades 1988 och med vår långa erfarenhet och djupa branschkunskap utvecklar vi sortiment och tjänsteutbud för att vara en inspirerande och innovativ partner till våra kunder, med bästa service, god lönsamhet och efterfrågade produkter.

Huvudkontoret ligger i Göteborg, med filialkontor i Oslo och Stockholm samt logistikcenter i Jönköping. Isolda är en del av Ambia Trading Group, noterat på Aktietorget, där även bolag som Selector Logistik och Netpact Europe ingår. I koncernen arbetar totalt ett sextiotal medarbetare. www.isolda.se www.ambiatrading.se

Om Crave
Crave grundades 2015 med fokus på att skapa solida amerikanskt designade mobiltillbehör. Vi är dedikerade till att ta fram innovativa premiumprodukter som förstärker, skyddar och inspirerar dina äventyr! www.cravedirect.com

Ambia Trading Groups verksamhet fördelar sig på tre affärsområden; distribution, partihandel samt logistik. Distribution och partihandel bedrivs under namnen Netpact och Isolda, och pack- och logistik under namnet Selector Logistik.

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.