PRESSMEDDELANDE

Isolda tecknar nordiskt distributionsavtal med miniBatt

maj 13, 2019

”Vi på Isolda ser trådlös laddning som nästa stora trend som kommer att integreras överallt i samhället – både i våra hem och arbetsplatser men också när man kör bil, är på café eller sover över på hotell. Det känns fantastiskt spännande att accelerera den här trenden tillsammans med miniBatt som har marknadens bredaste sortiment av trådlös laddning. Samarbetet med miniBatt stärker ytterligare Isoldas fokus på innovativa produkter för den mobila människan.”

– Janne Johansson, Manager Operations för Isolda AB

”miniBattär stolta att presentera vårt samarbete med Isolda AB som är vår exklusiva distributör för hemelektronik, sporttillbehör och B2B-produkter i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi välkomnar Isolda AB till vårt internationella distributörsnätverk och vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.”

– Andreu Dagas, Export Manager för miniBatt 

 

Om Isolda
Isolda är en nordisk distributör med starka varumärken för det moderna kontoret, det smarta hemmet och den mobila människan. Produkterna säljs via ett nätverk av över 3000 återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Isolda grundades 1988 och med vår långa erfarenhet och djupa branschkunskap utvecklar vi sortiment och tjänsteutbud för att vara en inspirerande och innovativ partner till våra kunder, med bästa service, god lönsamhet och efterfrågade produkter.

Huvudkontoret ligger i Göteborg, med filialkontor i Oslo samt logistikcenter i Jönköping. Isolda är en del av Ambia Trading Group, noterat på Aktietorget, där även bolag som Selector Logistik och Netpact Europe ingår. I koncernen arbetar totalt ett sextiotal medarbetare.

www.isolda.se

Om miniBatt
miniBatt grundades 2015 i Barcelona med visionen att göra trådlös laddning tillgängligt överallt, närsomhelst och så enkelt som möjligt.

miniBatt har marknadens bredaste sortiment och har prisats för sin innovativa design. Företaget är leverantör av trådlös laddning till prestigefyllda event som CES i Las Vegas, världens största elektronikshow.

miniBatt finns idag att köpa hos bland annat Komplett.

www.minibatt.com 

För mer information kontakta
Janne Johansson
Manager Operations – Supply & Delivery, Isolda AB
janne.johansson@isolda.se
+46 (0)707-561 573

Ambia Trading Groups verksamhet fördelar sig på tre affärsområden; distribution, partihandel samt logistik. Distribution och partihandel bedrivs under namnen Netpact och Isolda, och pack- och logistik under namnet Selector Logistik. 

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.