PRESSMEDDELANDE

Ny butik i Eksjö

apr 29, 2015

Intropris, en del av Ambia Trading Group AB(publ) som är noterat på AktieTorget, har 2015-04-28 tecknat hyresavtal för en butikslokal i Eksjö.

Avtalet innebär att Intropris får tillträde till lokalerna på Järnvägsgatan 10 i Eksjö den 1 juni. Den projekterade butiksytan uppgår till 500 kvm exklusive bi-ytor. Målsättningen är att den nya butiken skall kunna invigas under juli månad med ett sortiment som motsvarar det i Vimmerby, där jakt, fiske, hemelektronik och data är fokusområden.

Som butikschef i Eksjö har bolaget anställt Mats Karlsson som har mångårig erfarenhet från handelsverksamhet, bland annat med jakt- och fiskeprodukter. Mats är bosatt på orten.

Intropris inledde under 2014 arbetet med att utöka verksamheten med fler butiker, Eksjö blir dess tredje driftställe. Den långsiktiga planen är att bygga upp en kedja av butiker under namnet Intropris, med en gemensam profil och ett samordnat varu- och tjänsteutbud. De orter som övervägs för nyetablering i enlighet med Intropris-konceptet skall bland annat sakna elektronikbutiker med stormarknadskoncept, och avståndet till konkurrenter inom jakt- och fiskeområdet bör vara tillräckligt stort för att lokal handel skall främjas.

”Intropris koncept med ett brett sortiment inom många varukategorier kan nästan liknas vid en 2000-talets lanthandel” säger Ambias VD Marcus Andersson, och fortsätter: ”Att vi nu, utöver e-handeln, finns etablerade i tre historiska handelsstäder, Vimmerby, Ronneby och Eksjö, är väldigt rätt även 2015.”

intropris är medlem i hemelektronikkedjan Euronics.

För mer information, vänligen kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.