PRESSMEDDELANDE

Nya leverantörsavtal i Björketorpar’n AB

nov 13, 2014

Efter Ambias förvärv av Björketorpar´n har en rad aktiviteter inletts för att snabbt ta tillvara på den marknadsposition bolaget etablerat sedan decennier. Bland de viktiga uppgifterna ingår att knyta upp nya och gamla leverantörer genom samarbetsavtal, och bygga en attraktiv produktportfölj.

Idag kan bolaget presentera sex viktiga leverantörer som bolaget skrivit samarbetsavtal med:

Kodak – Foto. (www.kodak.com)
Casio – Foto. hemelektronik. (www.casio-europe.com)
Braun – Foto. (www.braun-phototechnik.de/en)
Muse – Hifi, multimedia. (www.muse-europe.com)
T´nB – Foto, multimedia. (www.t-nb.com/en)
Silicon Power – Data. (www.silicon-power.com)

”Björketorpar´n har historiskt varit en distributör av fotoprodukter, men nya marknadsförutsättningar ställer nya krav”, säger Ambias VD Marcus Andersson, som fortsätter: ”parallellt med att vi förnyar avtalen med befintliga leverantörer bygger vi upp en bredare produktportfölj, och skriver avtal med nya tillverkare som till exempel Muse. Målsättningen är att Björketorpar´n skall vara en helhetsleverantör med hög servicegrad, specialiserad på att förse små och stora kunder med ett brett produktspektra”, avslutar Andersson. 

För ytterligare information kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (PUBL)
0707-17 66 22 – 
marcus.andersson@ambiatrading.se
Se även 
www.ambiatrading.se

 

 

 

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.