Om oss

Ambia Trading Group är ett publikt aktiebolag som grundades i Vimmerby i nordöstra Småland under 2011. Vimmerby är en liten stad med ca 9 000 invånare. Här har man hittat rester från bosättningar som härstammar från den yngre stenåldern. Mest känt är Vimmerby naturligtvis för barnboksförfattaren Astrid Lindgren som både är född och uppvuxen i Vimmerby. Det är här hon hittat sin inspiration till de världsberömda sagorna och det är tack vare henne som Vimmerby besöks av ca 500 000 turister varje sommar. Handeln har alltid varit väldigt viktig för Vimmerby.

Ambias affärsidé är att äga och driva bolag som tillsammans skapar starka synergier som för handeln framåt. Idag äger Ambia Trading Group fem dotterbolag till 100% som alla jobbar med handel på ett eller annat sätt.

Ambia Trading Group är sedan 2014 listat på Spotlight Stock Market. Ambia har sedan starten haft sitt huvudkontor i Vimmerby.

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.