PRESSMEDDELANDE

Organisationen stärks

okt 23, 2014

Ambias tidigare utannonserade tjänst som butikschef för Intropris butik i Vimmerby är nu tillsatt.

Den nya butikschefen heter Stefan Stridell och har ett gediget handelsförflutet, både i butik och inom ehandel. Efter en inledning som lageransvarig på Intersport i Linköping har han jobbat som butikschef och även själv drivit flera egna butiker. Stefan har även under en kortare period 2008 jobbat i Intropris butik i Vimmerby, och är därför väl insatt i både sortiment och rutiner.

”Jag har alltid trivts mycket bra på Intropris, både som tidigare anställd och därefter som trogen kund. Nu är jag laddad att ta steget in i bolaget som butikschef där jag har mycket erfarenhet och många idéer med mig i bagaget”, säger blivande butikschef Stefan Stridell.

”Vi har väldigt goda erfaranheter av Stefan sedan tidigare och ser fram emot att dra nytta av hans kompetens och energi.”, säger Ambias VD Marcus Andersson.

Stefan Stridell börjar sitt uppdrag som butikschef 13/11-2014.

Rekryteringen av en ny butikschef i Vimmerby är ett led i den övergripande organisationsutvecklingsom bolaget genomför inför fortsatt expansion. En central serviceorganisation byggs upp för att stödja fler fysiska butiker samt ehandeln med bland annat marknads-, inköps- och logistiktjänster. Samtidigt går den befintliga butiken in i ett mer moget stadie, med ett sortiment och en utformning som funnit sin plats på denlokala marknaden, och där målet nu istället blir att finjusteraaffärsmodellen och optimera dess resultat.

I enlighet med detta går tidigare butikschef, Glenn Lundin, som planerat vidare inom bolaget och kommer fortsättningsvis att arbeta som inköpschef där hans stora kontaktnät och produktkännedom blir värdefull.

Om mer information önskas, vänligen kontakta:

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 –marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.