PRESSMEDDELANDE

Samarbetsavtal med Magnus Samuelsson

apr 22, 2015

Ambia har 2015-04-21 tecknat ett samarbetsavtal med Magnus Samuelsson, som i och med detta ska medverka i delar av koncernens marknadsföring.

Inledningsvis får Samuelsson en framskjuten roll i samband med lanseringen av UTOK, och i första hand serien med stöt-, damm- och vattentåliga smartphones. Avtalet omfattar också ett löpande engagemang för att stärka Intropris varumärke inom jakt, fiske och utelivssektorn.

”Samuelsson delar många av de värderingar som Intropris står för”, säger Ambias VD Marcus Andersson, och fortsätter ”Vi har sedan en tid sökt samarbete med en passande och känd profil som kan hjälpa oss att förmedla våra kärnvärden, och Samuelsson motsvarar just det vi letat efter. När vi nu med Intropris söker en större geografisk marknad blir det ännu viktigare för oss att komplettera vår traditionella marknadsföring med insatser som sätter vårt namn i ett sammanhang, och det här är ett viktigt steg i den processen”, avslutar Andersson.

”Som aktiv jägare med gård inte så långt från Vimmerby har jag länge varit kund hos Intropris och känner gänget i butiken”, säger Magnus Samuelsson. ”Utöver ett stort och levande sortiment har jag alltid uppskattat det stora kunnande jag mött i butiken. Att få förmedla det och aktivt jobba med deras produkter för jakt, fiske och uteliv ska bli oerhört spännande”, tillägger Samuelsson.

Magnus Samuelsson erövrade 1998 titeln som Världens starkaste man vid en tävling i Marocko, och har sedan dess stått på prispallen för denna titel ytterligare fyra gången. Han har vunnit tävlingen Sveriges starkaste man nio gånger. Internationellt har Samuelsson gjort sig känd under namnet ”The Giant Swede”, eller ”The King of Stones” , på grund av den gren han av alla strongmen visat mest framgång i. Samuelsson har ett gediget intresse för jakt och uteliv, och har på senare tid medverkat med en framskjuten roll i TV-serien Arne Dahl, där han spelar kriminalpolisen Gunnar.

Avtalet mellan Ambia och Samuelsson löper över en tvåårsperiod.

Ambias VD Marcus Andersson med Magnus Samuelsson som nu blir en förstärkning för Intropris, och UTOKs marknadsinsatser. Foto: Emma Jansson. 

För mer information, vänligen kontakta: 

Marcus Andersson / VD
Ambia Trading Group AB (publ)
0707-17 66 22 – marcus.andersson@ambiatrading.se
www.ambiatrading.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.