PRESSMEDDELANDE

Samarbetsavtal med Nordway Store

jun 4, 2015

Björketorpar´n AB, en del av Ambia Trading Group, har 2015-06-01 ingått avtal om samarbete med fackhandelskedjan Nordway Store. 

Björketorparn, som historiskt distribuerat fotoartiklar, har sedan Ambias övertagande breddat sitt sortiment och antalet leverantörer med bland annat PC, telekomprodukter och konsumentelektronik och har ett starkt fokus på fackhandeln inom foto, IT, telekom och konsumentelektronik. 

”Vi kan erbjuda Nordway Stores medlemmar en stor produktkatalog där de kan hitta stora delar av sitt sortiment vid ett och samma köptillfälle, vilket så klart ger stora logistikfördelar för landets Nordway Store butiker, säger Anders Axén operativ chef på Björketorpar´n. ”Samtidigt är Nordway Store en kedja inom främst IT-produkter och tjänster vilket innebär en stor potential för Björketorpar´n”, avslutar Axén. 

Nordway Store är en fackhandelskedja inom IT med närmare 30 anslutna återförsäljare med en omsättning på närmare 120 msek. Nordway Store har som mål 200 anslutna butiker. 

För mer information, vänligen kontakta 

Anders Axén / COO
Björketorpar´n AB
070-813 87 40
anders@bjorketorparn.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.