PRESSMEDDELANDE

Teknikmagasinets svenska butiksnät klart

feb 25, 2020

Efter slutförda förhandlingar med hyresvärdar står det nu klart att 52 butiker kommer att drivas vidare i Sverige.

Urvalet bygger på butikernas lönsamhet i kombination med en utvärdering av framtida möjligheter med varje specifikt läge i förhållande till den utvecklingsplan som gäller för hela rörelsen.

Teknikmagasinets huvudkontor i Sundbyberg blir kvar med cirka fyrtiotalet anställda, liksom centrallagret i Eskilstuna. Även VD Ulrika Göransson, som tillträdde under hösten 2019, ingår i den organisation som nu ska driva och utveckla verksamheten.

Tillsammans med verksamheten i det norska dotterbolaget Teknikmagasinet Norway AS, där samtliga 35 butiker drivs vidare, omsatte samma enheter 459 msek under 2019.

Totalt behålls 87 butiker i Sverige och Norge och en organisation med uppskattningsvis 400 anställda på helårsbasis. Det exakta antalet anställda förväntas stå klart i närtid efter avslutade förhandlingar.

Listan över de butiker som drivs vidare återfinns på teknikmagasinet.se.
https://www.teknikmagasinet.se/butiker/vara-butiker/sverige

För mer information kontakta:
Ulrika Göransson / VD / Teknikmagasinet AB
ulrika.goransson@teknikmagasinet.com
www.teknikmagasinet.se

Kontakt
info@ambiatrading.se
Snödroppegränd 4, 598 71 Södra Vi

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.